آهک چیست و چه کاربردی دارد؟
آهک چیست و چه کاربردی دارد؟
Blog Article
این ترکیب به دلیل تشکیل کربنات کلسیم در حضور دی اکسید کربن به حالت شیری تبدیل می شود. وقتی که این ماده تا دمای ۵۱۲ درجه سانتیگراد گرم می شود ، فشار جزئی آب در تعادل با هیدروکسید کلسیم به ۱۰۱ کیلو پاسکال (فشار اتمسفر طبیعی) می رسد ، که هیدروکسید کلسیم را به اکسید کلسیم و آب تجزیه می کند.
آهک دولومیتی: این نوع آهک، ۵۰ درصد کلسیم و ۴۰ درصد منیزیم را در خود در بر گرفته که به همین ترتیب به آن منیزیمی هم گفته میشود.
پخت آهک در داخل کوره آهک پزی انجام می شود. محصول تولید شده خاصیت قلیایی دارد و به صورت گردی سفید رنگ و خشک است.
از جمله خدمات ما می توان به تولید و نیز واردات انواع مواد اولیه ضروری در بخش های شیمیایی ، معدنی و کشاورزی از جمله سود سوز آور ، کربنات کلسیم ، آهک هیدراته و آهک زنده ، سولفات آهن ، سولفات آلومینیم ، هیومیک اسید ، کربنات کلسیم ، کربنات سدیم ، کود شیمیایی ، اسید ها ، الکل ها ، حلال ها و مواد اولیه مورد استفاده در بخش های صنعتی و خدماتی اشاره نمود.
در صنعت چرمسازی، آهک مرده برای حذف مو و چربی از پوست حیوانات استفاده میشود. فرایند حذف مو و چربی را دباغی میگویند. آهک با نفوذ به پوست، پیوندهای پروتئینی را شکسته و باعث جدا شدن مو و چربی میشود.
آهک هیدراته میکروسیلیس نوعی آهک هیدراته است که به آن میکروسیلیس اضافه شده است. میکروسیلیس یک ماده افزودنی است که به بتن مقاومت بسیار بالایی میدهد.
فرایند کلی تولید هیدروکسید کلسیم از طریق تبدیل سنگ آهک به آهک زنده به روش پخت و در مرحله بعدی ، تبدیل آهک زنده به هیدروکسید کلسیم از طریق ترکیب با آب است.
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
حذف ناخالصیها: آهک برای حذف فلزات سنگین، فسفر و سایر ناخالصیها از آب و فاضلاب استفاده میشود.
آهک در کشاورزی برای بهبود خواص خاک و افزایش عملکرد محصولات کشاورزی استفاده میشود. برخی از مهمترین کاربردهای آهک در کشاورزی عبارتند از:
اما توصیه ما به شما این است، که اگر می خواهید آهک را مسافت طولانی حمل کنید، و به مقصد مورد نظر ببرید، پس آن را به طور فله خریداری کنید. در واقع خرید و حمل این مصالح در حجم زیاد بیشتر بخوانید بهتر و به صرفه تر است، به خصوص اگر از کارخانه تولید کننده آن به مقصد مورد نظر مسافت طولانی باشد.
هنگام کار با این ترکیب شیمیایی برای به حداقل رساندن مواجهه از تولید غبار در محیط جلوگیری کرده و پس از اتمام کار دستهایتان را با آب بشوئید.
آهک هیدراته در غلظت های پایین سمی نیست. با این حال ، در غلظت های بالاتر تماس آن با چشم ها ، پوست ، استنشاق یا بلع محلول آبی کلسیم هیدروکسید می تواند باعث کوری ، سوزش شدید پوست ، سوختگی های شیمیایی یا آسیب ریوی شود.
آهک هیدراته به دلیل واکنش پذیری و ویژگی های شیمیایی خود با سنگ آهک تفاوت دارد. این ماده انحلال پذیری اندکی در آب داشته و در صورت ترکیب با آب ، هیچ واکنش خاصی از خود نشان نمی دهد و پس از مدتی ته نشین خواهد شد.